Wat eten we vanavond? Een vegetarische pastamaaltijd uit de oven. Ik heb deze keer gekozen voor farfalle (strikjes) met paprika, tomaat en zwarte (Taggia) olijfjes. Verder zit er geraspte pecorino romano (kaas) door en mozzarella.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
donderdag 22 mei 2014
zondag 11 mei 2014
Pastasalade met haricots verts, feta en spekjes
Wat eten we vanavond? Een heerlijke zomerse pastasalade. Voor de kleur heb ik fussili tricolore gebruikt (driekleurige spiraalpasta). Verder heb ik er haricots verts, semi-zongedroogde tomaten, zwartte olijven. uitgebakken (biologische) spekjes, en flink wat echte Griekse (schapen)fetakaas door gedaan. Voor wat extra smaak zit er verse bieslook in deze salade. Deze salade is zeer geschikt voor bij de barbecue.
donderdag 8 mei 2014
Pasta met gerookte zalm, spinazie en Boursin
Wat eten we vanavond? Een snelle pastamaaltijd met spinazie uit de diepvries. Daarnaast heb ik er Boursin cuisine (met bieslook) door gedaan en stukjes gerookte zalm. Deze lekkere combinatie staat binnen 30 minuten op tafel.
woensdag 9 april 2014
Rijst met pittige tomaat, lamsvlees en champignons
Wat eten we vanavond? Witte rijst met een pittig gekruide mix van tomaat, lamsvlees en kastanjechampignons. Ik heb het geheel op smaak gebracht met veel kerriepoeder, wat gemberpoeder, pikante paprikapoeder en gemalen chilipeper. In een half uur tot 3 kwartier op tafel.
donderdag 27 maart 2014
Penne met paprika, feta en pesto
Wat eten we vanavond? Vegetarische pastamaaltijd met lekker veel paprika. Verder met echte Griekse feta, zelfgemaakte pesto, sjalot en tomaatjes. Binnen een half uur op tafel.
Abonneren op:
Posts (Atom)