Wat eten we vanavond? Een snelle pastamaaltijd met diepvries spinazie. Heerlijk met stukjes gerookte zalm. Op smaak gebracht met pesto en mierikswortel.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
zaterdag 26 januari 2013
dinsdag 22 januari 2013
Gnocchi met venkel en rivierkreeftjes
Wat eten we vanavond? Gnocchi met lekker knapperige venkel. Gecombineerd met rivierkreeftjes en afgemaakt met een romige pastasaus met gorgonzola. Houd je van pittig? Doe er dan wat sambal door.
zaterdag 19 januari 2013
Farfalle met gerookte kip en pesto
Wat eten we vanavond? Strikjespasta met reepjes gerookte kipfilet. Lekker met kerstomaatjes, pesto, sjalotjes en knoflook en afgemaakt met vers geraspte Parmezaanse kaas. Een makkelijke een snelle maaltijd die ook bij veel kids in de smaak zal vallen.
maandag 14 januari 2013
Mezzelune met ijsbergsla, ham en porcinisaus
Wat eten we vanavond? Mezzelune, halvemaanpasta gevuld met ricotta en spinazie, met geroergebakte ijsbergsla en blokjes ham. Gecombineerd met porcinisaus en Portugese sambal levert dit een verrassend en smakelijk gerecht op. En nog snel klaar ook.
zaterdag 5 januari 2013
Kipschnitzels met rijst, boontjes en Boursinsaus
Wat eten we vanavond? Dubbel gepaneerde kipschnitzels met knapperige sperzieboontjes. Daarbij wat witte (Pandan) rijst en een warme saus van Boursin cuisine. Snel en makkelijk.
Abonneren op:
Posts (Atom)