vrijdag 14 september 2012

Bami met kipsaté

Wat eten we vanavond? Een lekker snelle bami. Met verse roerbakgroenten, Indische kruiden, ketjap en sambal. Daarbij kipsaté uit de diepvries.

maandag 10 september 2012

Perle (pastabuideltjes) met snijbonen, ham en kaas

Perle (pastabuideltjes) met snijbonen, ham en kaas
Wat eten we vanavond? Pastabuideltjes gevuld met basilicum en pijnboompitten. Aangevuld met kleingesneden snijboontjes en een saus van slagroom, blauwschimmelkaas, knoflook en hamblokjes.

donderdag 6 september 2012

Gebakken tilapia met broccoli en tomaatjes

Gebakken tilapia met broccoli en tomaatjes
Wat eten we vanavond? Lekker gekruide tilapiafilets uit de koekenpan. Daarbij wat broccoli en gehalveerde romaatjes. Om het een en ander te completeren nog in de oven geroosterde gekruide aardappelpartjes in met schil.

woensdag 5 september 2012

Kip tandoori met naan

Kip tandoori met naan
Wat eten we vanavond? In tandoori-kruiden gemarineerde en gebakken kipfilet. Daarbij heb ik ui en paprika meegebakken. Tot slot wat Griekse yoghurt, stukjes komkommer en verse koriander. Een beetje pittig, maar niet te. Ik heb er naanbroodjes bij geserveerd, maar het kan ook heel goed met witte rijst.

maandag 3 september 2012

Entrecote met wijnsaffraansaus en groene asperges

Entrecote met wijnsaffraansaus en groene asperges
Wat eten we vanavond? Een mooi stukje entrecote, gebakken in roomboter. Daarbij een rijke saus van rode wijn, saffraan, mosterd en room. Als groente deze keer gekookte groene asperges en in de oven geroosterde aardappeltjes. Het geheel heeft een iets langere bereidingstijd, maar is zeer de moeite waard.