Wat eten we vanavond?Een stukje gegrilde biologische zalmfilet. Mooi rose van binnen. Daarbij gebakken venkel met wat gesmolten milde blauwschimmelkaas. Als je wilt kun je er mooie gekookte aardappeltjes bij serveren (ik heb die achterwege gelaten).
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
maandag 4 maart 2013
zondag 3 maart 2013
Tonijnburgers met krieltjes en paprika
zondag 24 februari 2013
Pastitsio (Griekse ovenschotel)
Wat eten we vanavond? Een hartverwarmende en stevige ovenschotel met pasta. Een Griekse variant op de Italiaanse lasagne. Twee lagen penne, een laag tomaat-ui-gehaktmengsel en een laag bechamel-kaassaus. Het resultaat is erg lekker. Houd wel rekening met een langere bereidingstijd (1-1,5 uur).
donderdag 21 februari 2013
Linguine met courgette en frutti di mare
Wat eten we vanavond? Een heerlijke pastamaaltijd van tweekleurige linguine (platte spaghetti) met zeevruchten. Aangevuld met een flinke hoeveelheid courgette en een kruidenkaassaus. Snel en makkelijk te bereiden.
maandag 18 februari 2013
Nasi met kipsaté
Wat eten we vanavond? Een snelle nasi-schotel met kipsaté (uit de diepvries). Meestal maak ik mijn saté en pindasaus zelf, maar omwille van de tijd deze keer een makkelijkere oplossing. De nasi bevat veel groenten en is lekker gekruid met veel Indonesische specerijen en ketjap.
Abonneren op:
Posts (Atom)