zondag 2 maart 2014

Lin­gui­ne met zee­vruch­ten

Lin­gui­ne met zee­vruch­ten
Wat eten we vanavond? Pasta met zeevruchten. De zeevruchten (diepvries) zijn onderdeel van een romige saus van tomaat en mascarpone. Verder zitten er sjalotjes, knoflook, dragon, citroen en verse dille doorheen. Het recept is afkomstig van ah.nl.

zaterdag 1 maart 2014

Gevulde paprika

Gevulde paprika
Wat eten we vanavond? Heerlijke gevulde paprika's met witte rijst. De vulling bestaat uit o.a. magere kwark, hamreepjes, geraspte kaas, zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes. Verrassend lekker

dinsdag 18 februari 2014

Pasta met kabeljauw, paprika en kruidenkaas

Pasta met kabeljauw, paprika en kruidenkaas
Wat eten we vanavond? Een snelle en smakelijke pastamaaltijd. De farfalle (vlinder- of strikjespasta) heb ik gecombineerd met een flinke hoeveelheid rode paprika, verse kabeljauwfilet en Boursin Cuisine. In 20-25 minuten een heerlijk maaltje op tafel.

vrijdag 14 februari 2014

Hartige pannenkoekjes uit de oven

Hartige pannenkoekjes uit de oven
Wat eten we vanavond? Pannenkoekjes met een hartige vulling. De vulling bestaat o.a. uit spinazie, ricotta, pittige pesto, pijnboompitten en kaas. De pannenkoeken en de tomatensaus heb kant en klaar gekocht, voor het gemak. Het recept is overigens afkomstig van www.ah.nl.

donderdag 6 februari 2014

Zuurkool met gehaktballetjes en aardappelen

Zuurkool met gehaktballetjes en aardappelen
Wat eten we vanavond? Zuurkool, nu eens niet als stamppot. De biologische wijnzuurkool heb ik gecombineerd met extra smakelijke gekookte aardappelen en biologische gehaktballetjes. Weer eens wat anders. Ik heb het mijzelf makkelijk gemaakt door kant-en-klare gehaktballetjes te gebruiken.