zondag 31 juli 2011

Penne met pesto, champignons, spekjes en tomaatjes

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige, maar heerlijke pastamaaltijd. Deze keer heb ik weer eens zelf pesto gemaakt. Daarnaast heb ik spekjes uitgebakken met kastanjechampignons en wat cherry tomaatjes toegevoegd.

dinsdag 26 juli 2011

Thaise garnalencurry met haricots verts

Wat eten we vanavond? Een heerlijk geurige curry. Met lekker knapperige haricots verts, grote garnalen, sjalotjes en als smaakmakers groene currypasta, kokosmelk, knoflook, limoen en verse koriander. Deze keer heb ik de curry geserveerd met eiermie.

zondag 24 juli 2011

Pittige haringsalade

Wat eten we vanavond? Een licht pittige variant op de traditionele haringsalade. Door toevoeging van wat gemnalen chilipepers heeft de salade wat meer pit dan anders. Verder bestaat de salade uit nieuwe haring, rode bietjes, krielaardappeltjes, dille, stukjes augurk en zilveruitjes.

dinsdag 5 juli 2011

Zomerse pastasalade met verse tonijn en veldsla

Wat eten we vanavond? Een snelle pastasalade. Deze keer met kleine stukjes verse, rauwe tonijn, veldsla en Tasty Tom's. Het is snel klaar en ideaal om tijdens een warme zomeravond buiten op te eten.

maandag 4 juli 2011

Kipschnitzel met tomaatolijfsalade en rösti

Wat eten we vanavond? Een heerlijke kipschnitzel met krokant gebakken rösti en een een salade van kerstomaatjes en zwarte (Taggia) olijfjes. Heerlijk voor deze bijna zomerse vakantiedag. Uiteraard heb ik de kipfilet weer dubbel gepaneerd, zodat er een lekker dikke krokante laag ontstaat.

zaterdag 2 juli 2011

Schelpmacaroni met paprika-pestoroomsaus en pangafilet

Wat eten we vanavond? Een hele nieuwe creatie. Wel weer met pasta. Deze keer heb ik een saus gemaakt van gepureerde paprika's, kookroom, verse basilicum, pijnboompitten, knoflook en Parmezaanse kaas. Heerlijk in combinatie met de stevige witvis panga.