woensdag 5 september 2012

Kip tandoori met naan

Kip tandoori met naan
Wat eten we vanavond? In tandoori-kruiden gemarineerde en gebakken kipfilet. Daarbij heb ik ui en paprika meegebakken. Tot slot wat Griekse yoghurt, stukjes komkommer en verse koriander. Een beetje pittig, maar niet te. Ik heb er naanbroodjes bij geserveerd, maar het kan ook heel goed met witte rijst.

maandag 3 september 2012

Entrecote met wijnsaffraansaus en groene asperges

Entrecote met wijnsaffraansaus en groene asperges
Wat eten we vanavond? Een mooi stukje entrecote, gebakken in roomboter. Daarbij een rijke saus van rode wijn, saffraan, mosterd en room. Als groente deze keer gekookte groene asperges en in de oven geroosterde aardappeltjes. Het geheel heeft een iets langere bereidingstijd, maar is zeer de moeite waard.

zaterdag 1 september 2012

Wraps met kip

Wraps met kip
Wat eten we vanavond? Wraps gevuld met pittige gekruide stukjes kipfilet. Aangevuld met ijsbergsla, zoete puntpaprika, romaatjes, pittige saus, guacamole en nachochips. Je hoeft alleen de kip te bakken en de wraps op te warmen. Zet alles op tafel en iedereen vult zijn wraps zoals hij/zij het lekker vindt.

donderdag 30 augustus 2012

Penne met spinazie, tomaat en runderchipolata

Wat eten we vanavond? Een snelle pastamaaltijd. Met verse spinazie, trostomaten en in stukjes gesneden biologische runderchipolata. Simpel en lekker.

woensdag 29 augustus 2012

Risotto met groente en garnalen

Wat eten we vanavond? Een risotto met heerlijke garnalen. Aangevuld met een ruime hoeveelheid bleekselderij en wortel. Ik heb dit gerecht grotendeels gebaseerd op het recept van ah.nl. Ik heb er vervolgens mijn eigen draai aan gegeven.