Wat eten we vanavond? Een broodje hamburger, maar dan anders. Het recept is grotendeels gebaseerd op een recept uit de Allerhande. Het bestaat uit zelfgemaakte gegrilde hamburgers met gegrilde tomaat, plakjes buffelmozzarella en basilicum. En dat alles op een lekker ciabattabroodje.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
donderdag 30 juni 2011
dinsdag 28 juni 2011
Pastasalade met zalm, sperziebonen en paprika
Vanavond eten we een heerlijke pastasalade. Past prima bij de tropische weersomstandigheden. Deze keer met verse sperzieboontjes, blokjes zalmfilet en rode paprika. Verder heb ik er nog halfgedroogde tomaatjes aan toegevoegd. De dressing is gemaakt met mooie olijfolie, limoensap, mosterd, dille en knoflook. De salade is het lekkerst als de dressing minimaal 2 uur heeft kunnen intrekken.
maandag 27 juni 2011
Tagliatelle met groene asperges en zalm in wijn-roomsaus
Vanavond eten we pasta met een heerlijke combinatie van groene asperges en zalm. De geroerbakte asperges heb ik afgeblust met witte wijn. Vervolgens een scheut room erbij, wat laten inkoken en de zalm kort meegaren. Samen met de verse biologische tagliatelle geeft dit een zeer smakelijke (en ook snel klaar te maken) maaltijd.
vrijdag 24 juni 2011
Rösti met chorizo en tomaten-parmesansalade
Vanavond eten we een snelle maaltijd op basis van de Zwitserse aardappelvariant rösti. Gebakken samen met blokjes chorizo. Dit heb ik gecombineerd met een eenvoudige salade van trostomaatjes en geraspte Parmezaanse kaas. We hebben ervan gesmuld.
maandag 20 juni 2011
Rijst met pittige gamba's en haricots verts
Vanavond eten we weer eens een lekkere pittige met currypasta gekruide maaltijd. Deze keer rijst met gamba's en haricots verts. Heel simpel en snel klaar te maken.
Abonneren op:
Posts (Atom)