Vanavond eten we een Italiaanse klassieker. Super eenvoudig, maar lekker pittig van smaak. Ik heb het gecombineerd met een simpele tomatensalade voor de broodnodige vitamines.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
vrijdag 26 augustus 2011
maandag 22 augustus 2011
Frisse komkommersalade met blue stilton en ei geserveerd met zalm
Vanavond eten we een heerlijk frisse salade. Op deze zomerse dag heb ik een salade gemaakt met komkommer, pittige Blue Stilton kaas, zongedroogde tomaatjes, groene olijven en hardgekookt ei en rode ui. Een dressing van olijfolie, limoensap, knoflook en dille. de salade heb ik gecombineerd met een lekker stukje op de huid gebakken zalmfilet.
zondag 21 augustus 2011
Citroenkip uit de oven met boontjes en krieltjes
Vanavond eten we frisse citroenkip uit de oven. Ik heb dit gecombineerd met sperzieboontjes en in de schil gekookte Opperdoezer krielaardappeltjes. Het citroenaccent bij de kip past goed bij deze zeer warme, zomerse dag. Het recept is afkomstig van www.ah.nl.
vrijdag 19 augustus 2011
Broodjes hamburger met yoghurt-mosterd-knoflooksaus en tomaten-kaassalade
Vanavond eten we iets heel simpels: broodjes hamburger. Niet helemaal gewoon natuurlijk. Ik heb deze keer kant-en-klare beefburgers gekocht van biologisch rundvlees. Witte bolletjes geroosterd op de grillplaat en een zelfgemaakt yoghurt-mosterd-knoflooksausje erbij. Tot slot nog een frisse salade van cherry trostomaatjes met brokjes pecorino.
donderdag 18 augustus 2011
Tagliatelle al ragu
Vanavond eten we weer eens een klassieker uit de Italiaanse keuken. Lekkere verse tagliatelle met een mengsel van verse biologische producten als winterwortel, bleekselderij, romatomaten en reepjes rundvlees.
Abonneren op:
Posts (Atom)