maandag 18 juni 2012

Hartige taart met broccoli

Wat eten we vanavond? Een heerlijke quiche met broccoli. Verder gevuld met blokjes biologische ham en bedekt met Leerdammer kaas. Deze taart van bladerdeeg kost weliswaar wat meer tijd om te maken (reken op ca. 50 minuten, maar het is de moeite waard.

zaterdag 16 juni 2012

Saffraanrisotto met gegrilde zalm en sugar snaps

Wat eten we vanavond? Een heerlijke risotto met saffraan met beetgare sugar snaps. Daarbij een lekker stukje gegrilde zalmfilet. Door de risotto heeft deze maaltijd iets meer bereidingstijd, maar het resultaat mag er wezen.

donderdag 14 juni 2012

Penne met pestogroenten en Toscaanse worstjes

Wat eten we vanavond? Pasta met zelfgemaakte pesto. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt door er Italiaanse roerbakgroenten uit de diepvries door te doen en wat gegrilde paprika uit een potje. De pastamaaltijd heb ik geserveerd met Toscaanse worstjes. Jummie!

maandag 11 juni 2012

Kabeljauw met gesmolten kaas en groene asperges

Wat eten we vanavond? Een mooi stukje kabeljauwfilet met onder grill gesmolten kaas. Geserveerd met gegrilde groene asperges en mooie gekookte aardappeltjes. Weer een smakelijk en snel te bereiden gerecht  voor een doordeweekse avond.

vrijdag 1 juni 2012

Tagliatelle met tomatenmosselsaus

Wat eten we vanavond? Tagliatelle met mosselen. De mosselen zijn onderdeel van een zelfgemaakt tomaten-uisaus. Verder zwarte (Taggia) olijven en verse basilicum. Het kost wat meer tijd om de saus te maken, maar het resultaat mag wezen.