Vanavond eten we een snelle, heerlijke curry. Deze curry heb ik gemaakt met pangafilet, verse erwten, tomaat en kokosmelk. Het combineert prima met de Thaise noodles en is bovendien in 20 minuten klaar. Het recept is een persoonlijke variatie op een recept uit de Allerhande.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
maandag 3 oktober 2011
zaterdag 1 oktober 2011
Pastasalade met tonijn, spekjes, haricots verts, kerstomaatjes en Taggia olijfjes
Vanavond eten we wegens een nabrander van de zomer (27 graden op 1 oktober) weer een lekkere pastasalade. Deze keer gevuld met haricots verts, kerstomaatjes, tonijn, uitgebakken spekjes en Taggia olijfjes. Een lekker frisse dressing van een mooie Australische olijfolie, limoensap en knoflook maakt het geheel compleet.
dinsdag 27 september 2011
Wraps met lamsworstjes, groenten en Bleu d'Auvergne
Vanavond eten we wraps met een verrassende pittige vulling. De vulling bestaat uit in stukjes gesneden lamsworstjes, sperziebonen, paprika en Bleu d"Auvergne (blauwschimmelkaas). De vulling heb ik op smaak gebracht met knoflook,hete tacosaus, en stukjes jalapeñopeper.
zondag 25 september 2011
Papardelle met bloemkool, zalm en pesto
Vanavond eten we papardelle (brede lintpasta). De pasta heb ik gecombineerd zeer fijn gesneden bloemkool, blokjes zalmfilet en een heerlijke zelfgemaakte pesto geserveerd. Een wellicht niet alledaagse, maar wel een smakelijk geheel.
woensdag 21 september 2011
Zuurkoolstamppot met komijnekaas en druiven
Vanavond eten we deze traditionele Hollandse winterkost, maar dan met een twist. Het is de eerste herfstdag van het jaar en daarbij past deze maaltijd prima. Een lekker romige stamppot met blokjes komijnekaas en witte druiven.
Abonneren op:
Posts (Atom)