Wat eten we vanavond? Heerlijke gele paprika en rode, zoete puntpaprika gestoofd in rode wijnazijn en bouillon. Zeer verrassend van smaak. Ik heb er lamsgehaktballetjes en basmati-rijst bij geserveerd. Het recept voor de gestoofde paprika is afkomstig van ah.nl.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
maandag 27 augustus 2012
vrijdag 24 augustus 2012
Spaghetti met amandelpesto
Wat eten we vanavond? Spaghetti met een pesto met amandelen. Lekker met tomaatjes erdoor. En extra zomers fris door wat citroensap. Deze keer niet uit eigen koker, maar uit de Allerhande.
donderdag 23 augustus 2012
Saltimbocca met salade Caprese en ciabatta
Wat eten we vanavond? Een maaltijd met heerlijke Italiaanse smaken. De saltimbocca, kalfsvlees met parmaham en salie, smaakt prima met de tomaat, buffelmozzarella en basilicum van de Caprese. Dit alles aangevuld met lekkere knapperige ciabatta.
maandag 20 augustus 2012
Pastasalade met gegrilde courgette en tonijn
Wat eten we vanavond? Pastasalade: duidelijk mijn favoriete maaltje voor een mooie zomeravond. Vandaag en frisse salade met gegrilde plakken courgette, tonijn, semi-gedroogde tomaten en Taggia olijven. De frisse smaak is met name afkomstig van het limoensap in de dressing.
dinsdag 14 augustus 2012
Oosterse roerbakbiefstuk met champignons en noedels
Wat eten we vanavond? Een Oosters roerbakgerecht met gemarineerde biefstuk. Lekker met kastanjechampignons, courgette en aubergine. De smaak is afkomstig van pittige, zoete ketjap, knoflook, en chinese 5-spice. Dit alles geserveerd met eiermie.
Abonneren op:
Posts (Atom)